Hvem er vi - 37 grundtvigske valg- og frimenigheder

Foreningen af grundtvigske valg- og frimenigheder blev stiftet den 27. juni 1950 og består af 37 selvstændige menigheder, spredt ud over hele landet. Foreningen har til formål at styrke fællesskabet mellem de frie menigheder og at varetage fælles interesser overfor myndighederne, samt at styrke den grundtvigske menighedsforståelse.

aarsmoede2011Hvert år arrangerer foreningen et fælles årsmøde hen over en weekend. Værtsskab og tilrettelæggelse går på skift mellem menighederne.

Foreningen udgiver et årsskrift, hvor årsmødets værtsmenighed præsenterer sig. Årsskriftet indeholder også artikler om aktuelle emner samt en fortegnelse over foreningens medlemsmenigheder.

Foreningen kan på opfordring fra menighederne stå for gennemførelse af kurser og andre arrangementer.